Back to Projects

Expedition worked with MCM Architecture on the fit out of Havas Media‘s new “London Village” headquarters in King’s Cross.

The project comprises 160,000 sq ft of accommodation over ten floors linked by a series of eye-catching steel staircases to encourage collaboration and movement.  The detailing and finish of these steel plate staircases helps to define the character of the space.

The reception staircase rises over two stories through the entrance atrium and is suspended from the second floor – allowing it to meet the ground floor lightly.

The project has been shortlisted for the Best Workspace Interior Award at the World Interiors News Awards 2017.

People:
Julia Ratcliffe
Pete Winslow

Client: Havas Media

Architect: MCM Architecture

Status: Complete

 

Photographs: Copyright David Churchill

Havas Media, King’s Cross